Cum funcționează:

Dacă găsiți un preț* eligibil mai mic pentru aceleași condiții și termeni de cazare în orice moment dinaintea rezervării sau cu 24 ore înaintea rezervării prin canalele** oficiale de rezervare Hilton, vom lua în considerare prețul mai mic ȘI, suplimentar, vom reduce 25% din tariful camerei pentru fiecare noapte a sejurului dumneavoastră.

În cazul în care, pentru aceleași condiții de cazare, sunt disponibile mai multe tarife prin intermediul canalelor oficiale de rezervare Hilton, trebuie să rezervați cel mai mic tarif pentru a vă putea participa la programul Garanția alinierii prețurilor.

**Canalele oficiale de rezervare Hilton
 • Orice site web oficial Hilton
 • Orice centru de apelare oficial Hilton
 • Aplicaţia Hilton Honors
 • Direct la un hotel Hilton
 • Prin intermediul unui agent de turism acreditat*** Pentru informații suplimentare, consultați secțiunea „Alte detalii”
*Preț eligibil mai mic

Un „preț eligibil mai mic” trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

 • Un preț mai mic pe care îl găsiți pe un canal de rezervări care NU este unul din canalele oficiale de rezervare Hilton.**
 • Trebuie să fie valabil pentru aceleași spații de cazare și aceiași termeni precum rezervarea dvs. curentă prin canalele oficiale de rezervare Hilton.**
 • Prețul trebuie să fie fără restricții, adică sa poată fi vizualizat și rezervat de către oricine.

Acestea sunt tipurile de prețuri care NU se califică pentru „prețul eligibil mai mic”:

 • Prețul corespunde unor spații de cazare diferite sau termeni diferiți, precum:
  Alt tip de cameră Ați rezervat o cameră cu pat queen, iar prețul este pentru o cameră cu pat king
  Alt hotel Ați făcut o rezervare la Waldorf Astoria Beverly Hills, iar prețul este pentru The Beverly Hilton
  Cameră cu altă vedere Ați rezervat o cameră cu vedere la ocean, iar acest preț este valabil pentru vedere parțială la ocean
  Include diferite facilități Ați rezervat o cameră cu credite pe proprietate în valoare de 25 USD, iar acest preț este pentru o cameră cu mic dejun gratuit și wi-fi premium gratuit
  Datele de check-in/check-out sunt diferite Ați rezervat o cameră cu check-in pe data de 8/25/18 și check-out pe data de 8/31/18, dar acest preț este pentru o cameră cu check-in pe data de 8/26/18 și check-out pe data de 8/31/18.

  Ați rezervat o cameră cu check-in pe data de 8/25/18 și check-out pe data de 8/31/18, dar prețul comparat este pentru 2 rezervări separate, una cu o cameră cu check-in pe data de 8/25/18 și check-out pe data de 8/26 și o altă cameră cu check-in pe data de 8/26 și check-out pe data de 8/31/18.
  Numărul oaspeților este diferit Ați rezervat o cameră pentru 2 adulți și 2 copii, dar acesta este prețul pentru o cameră exclusiv pentru 2 adulți
  Alți termeni Ați rezervat o cameră al cărei preț poate fi în totalitate rambursat, dar acesta este valabil pentru o cameră pentru care trebuie plătit un avans de 100% cu cardul de credit

  Ați rezervat o cameră cu o politică de anulare de 2 zi(le), dar acest preț este pentru o cameră cu o politică de anulare de 4 zi(le).

  Ați rezervat o cameră ce vă permite anularea gratuită sau modificarea rezervării, dar prețul este pentru o cameră ce nu poate fi anulată sau percepe o taxă de penalizare pentru modificări.
 • Prețul are limitări sau restricții pentru modul în care este afișat sau rezervat:
  Prețuri de pe site-uri web care NU afișează marca, hotelul sau tipul camerei până când rezervarea nu este completă Când trebuie să căutați și să rezervați o cameră pe un site fără să știți marca sau hotelul și doar după efectuarea rezervării vă sunt dezvăluite numele hotelului și marca
  Rezervări care nu oferă o confirmare imediată după trimiterea cererii de rezervare Un site care vă oferă o notificare potrivit căreia au primit cererea dvs. de rezervare, dar numărul de confirmare al rezervării vă va fi oferit la un moment dat în viitor
  Prețuri care necesită calitatea de membru sau o afiliere pentru a rezerva de exemplu: prețuri doar pentru membri, prețuri negociate pentru corporații în scop de afaceri, prețuri pentru membrii echipei Hilton
  Prețuri care necesită o conectare, un număr al unui card de credit sau cod pentru a fi vizualizate Orice site care necesită conectare sau numărul unui card de credit înaintea vizualizării sau rezervării prețurilor
  Prețuri care nu pot fi rezervate O reclamă care nu oferă un link direct către rezervare
  Prețuri care reflectă revânzarea neautorizată a unei rezervări confirmate Revânzarea neautorizată înseamnă revânzarea unei rezervări existente care a fost deja făcută în numele altei persoane
Trimiterea unei reclamații

Modalitatea în care trimiteți o reclamație depinde de dumneavoastră!

Varianta 1:

Puteți trimite o reclamație prin formularul online timp de până la 24 ore după ce ați făcut rezervarea.

 • Numele de pe reclamație trebuie să corespundă cu numele din rezervarea pentru fiecare cameră.
 • Se poate face o singură reclamație pentru fiecare rezervare.
 • Veți primi o confirmare telefonică sau prin e-mail în termen de 24 ore după recepționarea reclamației de către Hilton.

*Opțiunea 1 este necesară pentru cererile efectuate prin intermediul unei aplicații mobile și include capturi de ecran ale detaliilor aplicației și rezervării.

Opțiunea 2:

Puteți contacta unul dintre agenții noștri din centrele de contact pentru a transmite cererea telefonic înainte de a face o rezervare sau până la 24 ore după ce rezervarea a fost efectuată.

 • Numele de pe reclamație trebuie să corespundă cu numele din rezervarea pentru fiecare cameră.
 • Se poate face o singură reclamație pentru fiecare rezervare.
 • Dacă apelați din SUA, Canada, Puerto Rico sau Insulele Virgine SUA, sunați la 1-800-445- 8667. Pentru orice altă locație, contactați biroul local pentru rezervări al regiunii dumneavoastră.

**Opțiunea 2 este necesară pentru cererile fără număr de confirmare a rezervării și pentru cererile efectuate cu o zi înaintea sosirii sau în ziua sosirii):

Procesul de analiză a reclamațiilor
 1. Pentru reclamațiile prin formularul online, vom încerca să validăm separat reclamația dumneavoastră în 24 ore după depunerea acesteia completată cu toate detaliile solicitate.
 2. Pentru reclamațiile făcute prin telefon, vom încerca să validăm imediat reclamația dvs. în mod independent.
 3. În momentul în care vă validăm reclamaţia, aceleaşi condiţii de cazare trebuie să fie disponibile pentru rezervare la un tarif eligibil mai mic.
 4. Tarifele vor fi comparate având în vedere taxele nete, gratuităţile, tarifele pentru servicii, comisioanele percepute pentru plecarea mai devreme sau alte comisioane şi cheltuieli incidentale și vor exclude diferențele de curs valutar.
 5. Pentru sejururi mai lungi de o noapte, garanția alinierii prețurilor va fi evaluată pe baza prețului întreg al camerei pentru toată durata sejurului.
 6. Hilton își rezervă dreptul a refuza reclamația dacă procentajul reieșit din diferența dintre tariful rezervat prin intermediul unui canal de rezervare oficial Hilton și tariful eligibil mai mic este de 1% sau mai mic.
 7. Hilton își rezervă dreptul a respinge reclamația dacă se consideră că se încearcă un abuz sau o manipulare în mod intenționat a programului Garanția alinierii prețurilor pentru eludarea acestuia.
Dacă Hilton vă acceptă reclamația

În cazul în care confirmăm disponibilitatea și eligibilitatea prețului cel mai mic, vă vom oferi tariful eligibil cel mai mic și, ÎN PLUS, vă oferim un discount de 25% din tariful camerei pentru întreaga rezervare.

Câteva aspecte de reținut…

 • În această situație, Hilton va ajusta tariful rezervării la prețul eligibil cel mai mic pe care Hilton îl poate verifica, acesta putând fi diferit față de cel menționat în formularul de reclamație.
 • Schimbarea tarifului camerei nu va intra în vigoare până când nu veți primi un e-mail de confirmare din care să reiasă noul tarif pe cameră.
 • Oaspetele care efectuează orice rezervare va acoperi toate costurile, cheltuielile și taxele asociate rezervării (precum taxele de anulare), indiferent dacă reclamația privind Garanția alinierii prețurilor este respinsă.
 • O reclamație poate fi invalidată dacă faceți schimbări rezervării după ce reclamația a fost trimisă și aprobată.
Notă

Oferta este nulă acolo unde este interzisă prin lege. Toate hotelurile Hampton by Hilton™ din Republica Populară Chineză sunt excluse în prezent din programul Garanția alinierii prețurilor. Hilton își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe programul Garanția alinierii prețurilor sau termenii și condițiile acestuia în orice moment, la discreția exclusivă a Hilton, cu sau fără înștiințare prealabilă.

*** „Agenții de turism acreditați” sunt profesioniștii în turism acreditați de către o organizație sau asociație de turism bona fide, în măsura în care fac rezervări cu tarife ce includ beneficii Honors printr-un canal Hilton sau prin Amadeus, Apollo/Galileo, Worldspan sau Sabre. „Agenții de turism acreditați” nu includ agențiile online de turism. Organizațiile și asociațiile de turism bona fide sunt IATA (Asociația Internaționala de Transport Aerian), TIDS, ARC, TSI, CLIA, ERSP, SATO și TRUE.

Aceste condiții se aplică reclamațiilor trimise în sau după data de 9/27/2018.

Este simplu, nu-i așa? Rezervarea directă la Hilton este rapidă, ușoară și garantează cel mai bun preț... iar consultanții noștri specialiști în rezervări sunt disponibili în permanență în cazul în care aveți întrebări!

Dacă apelați din SUA, Canada, Puerto Rico sau Insulele Virgine SUA, sunați la 1-800-445-8667. Pentru orice altă locație, contactați biroul local pentru rezervări al regiunii dumneavoastră.