Cum funcționează:

  1. Confirmați o rezervare prin unul din următoarele canale de rezervare oficiale Hilton (orice site web oficial Hilton, orice centru de apelare oficial Hilton, aplicația Hilton Honors, direct la un hotel Hilton sau prin intermediul unui agent de turism acreditat)

  2. Dacă găsiți un tarif eligibil mai mic pentru aceleași condiții de cazare în 24 ore după ce faceți rezervarea, și dacă se confirmă, vă vom oferi tariful acesta și adăugăm un discount suplimentar de 25% la tariful camerei pentru fiecare noapte din sejurul dumneavoastră.

Canale de rezervare oficiale Hilton

Trebuie să aveţi o rezervare confirmată, efectuată prin intermediul unuia dintre următoarele canale de rezervare oficiale Hilton:

  • Orice site web oficial Hilton
  • Orice centru de apelare oficial Hilton
  • Aplicaţia Hilton Honors
  • Direct la un hotel Hilton
  • Prin intermediul unui agent de turism acreditat* *Pentru informații suplimentare, vezi „Alte detalii“
Tarife mai mici eligibile

Un tarif mai mic eligibil este acela pe care îl găsiți prin intermediul unui canal de rezervare non-Hilton în 24 ore, după rezervarea efectuată de dumneavoastră, pentru aceleași condiții de cazare pe care le-ați rezervat prin intermediul unui canal de rezervare oficial Hilton, și care poate fi vizualizat de oricine înainte de rezervare și poate fi rezervat de oricine.

Anumite tipuri de tarife nu vor fi eligibile pentru Cele mai bune tarife garantate dacă sunt diferențe la condițiile de cazare. De exemplu, tarifele nu sunt eligibile dacă sunt pentru un alt tip de cameră, sau la un alt hotel, pentru o cameră cu altă vedere, sau includ alte facilități (precum micul dejun gratuit), sau dacă sunt pentru alte date de cazare pentru același sejur, sau pentru un număr diferit de persoane, sau se supun altor politici, termeni și condiții de rezervare (precum diferite politici de anulare sau rambursare).

Anumite tipuri de tarife nu vor fi eligibile pentru Cele mai bune tarife garantate dacă au restricții sau limitări ale vizualizării sau rezervării. De exemplu, tarifele nu sunt eligibile dacă sunt expuse pe site-uri web care nu divulgă brandul sau hotelul până când rezervarea este făcută (precum Hotwire și Priceline), sunt pe site-uri web de licitație sau fac parte din pachetul de rezervare oferit de hotel, pentru rezervări care nu necesită confirmare imediată, care nu sunt disponibile publicului larg (precum tarife de membru, tarife negociate și tarife de membru de echipă), dacă necesită conectarea, numărul cardului de credit sau un cod pentru vizualizare, dacă sunt pe site-uri web care nu au posibilitatea de a rezerva o cameră, sunt pentru rezervări care nu sunt autorizate pentru transferuri (dacă un oaspete își vinde rezervarea confirmată), dacă sunt pe site-uri web sau aplicații într-o limbă incompatibilă cu programul, dacă se aplică numai pentru o perioadă din sejurul dumneavoastră sau sunt pentru rezervări făcute cu 24 ore înainte de ora standard de cazare la hotel în ziua sosirii.

Trimiteţi o reclamaţie

Trebuie să trimiteți un formular de reclamație complet în 24 ore după ce faceți rezervarea confirmată, și cu cel puțin 24 ore înainte de ora standard de cazare la hotel în ziua sosirii. Numele din reclamație trebuie să corespundă cu numele din rezervările confirmate pentru fiecare cameră. Se poate face o singură reclamație pentru fiecare rezervare confirmată. Veţi primi o confirmare telefonică sau prin e-mail în termen de 24 ore, după recepționarea reclamației.

Revizuire reclamație

Vom încerca să validăm separat reclamația dumneavoastră în 24 ore după depunerea acesteia cu toate detaliile solicitate. În momentul în care vă validăm reclamaţia, aceleaşi condiţii de cazare trebuie să fie disponibile pentru rezervare la un tarif eligibil mai mic. Tarifele vor fi comparate având în vedere taxele nete, gratuităţile, tarifele pentru servicii, comisioanele percepute pentru plecarea mai devreme sau alte comisioane şi cheltuieli incidentale și vor exclude diferențele de curs valutar.

Programul Cele mai bune tarife garantate nu se va aplica pentru sejururile de mai multe zile dacă tariful camerei pentru sejur este același sau mai mare decât tariful camerei pentru perioada rezervată prin canalul de rezervare oficial Hilton. Hilton își rezervă dreptul a refuza reclamația dacă procentajul reieșit din diferența dintre tariful rezervat prin intermediul unui canal de rezervare oficial Hilton și tariful eligibil mai mic este de 1% sau mai mic. Hilton își rezervă dreptul a refuza reclamația dacă se consideră că se abuzează sau manipulează în intenționat de programul Cele mai bune tarife garantate pentru a i se zădărnici obiectivul.

În cazul în care Hilton confirmă reclamația dumneavoastră

În cazul în care confirmăm disponibilitatea și eligibilitatea tarifului cel mai mic, vă vom oferi tariful eligibil cel mai mic și ÎN PLUS va oferim un discount de 25% din tariful camerei pentru întreaga rezervare. În acest caz, Hilton va ajusta tariful rezervării confirmate la tariful eligibil mai mic pe care Hilton îl poate verifica, acesta putând fi diferit față de cel menționat în formularul de reclamație.

Schimbarea tarifului camerei nu va fi realizată până când veți primi un e-mail de confirmare din partea Departamentului de asistență clienți Hilton din care să reiasă noul tarif pe cameră.

Oaspetele care a confirmat rezervarea va acoperi toate costurile, cheltuielile și taxele asociate rezervării (precum taxele de anulare), indiferent dacă reclamația pentru Cele mai bune tarife garantate este refuzată.

O reclamație poate fi invalidată dacă faceți schimbări rezervării după ce reclamația a fost trimisă și aprobată.

Alte Detalii

„Agenții de Turism Acreditați” sunt agenți de turism acreditați de IATA (International Air Transport Association) care rezervă prin intermediul unui canal Hilton sau prin Amadeus, Apollo/Galileo, Worldspan sau Sabre.

În cazul în care, pentru aceleași condiții de cazare, sunt disponibile mai multe tarife prin intermediul canalelor de rezervare oficiale Hiton, trebuie să rezervați cel mai mic tarif pentru a vă putea califica la programul Cele mai bune tarife garantate.

Oferta este nulă acolo unde este interzisă prin lege. Toate hotelurile Hampton by Hilton™ din Republica Populară Chineză sunt excluse în prezent din programul Cele mai bune tarife garantate. Hilton își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe programul Cele mai bune tarife garantate sau termenii și condițiile acestuia în orice moment la discreția exclusivă a Hilton, cu sau fără înştiinţare prealabilă.

Aceste condiții se aplică reclamațiilor trimise în sau după luna Septembrie 20, 2016.

Este simplu, nu-i așa? Rezervarea directă la Hilton este rapidă, ușoară și garantează cea mai bună valoare...iar consultanții noștri specialiști pe rezervări sunt disponibili în permanență în cazul în care aveți întrebări.